Για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Η μεταφορά των προϊόντων ειναι ΔΩΡΕΑΝ με την courier SPEEDEX ή ΕΛΤΑ COURIER.

Σε περιοχές ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ η παράδοση γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, (παράδοση Σάββατο υπάρχει επιπλέον κόστος 3 ευρώ) στη διεύθυνση που θα ορίσετε στη φόρμα παραγγελίας σας.

 Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, από τη στιγμή που θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail, είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ και ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ περιοχές η παράδοσή γίνεται ΜΟΝΟ με την courier ΕΛΤΑ από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, από τη στιγμή που θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail, είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση της παραγγελίας σας στις εξής περιπτώσεις :

1. Για οποιοδήποτε λόγο δεν είχε ενημερωθεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το προϊόν αν και φαινόταν διαθέσιμο δεν είναι. Τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που έχετε βάλει στην παραγγελία σας, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο παράδοσης του προϊόντος και ακόμα και στην περίπτωση που το προϊόν έχει εξαντληθεί για τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν ή την ακύρωση της παραγγελίας σας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

2. Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών συνθηκών και απεργιών.

3. Εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας ή στην πληρωμή και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικα είτε στο e-mail που έχετε δηλώσει στην φόρμα παραγγελίας, γιατί η καταχώρηση των στοιχείων σας είναι λανθασμένη ή ελλειπής.

Για το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τα προϊόντα μεταφέρονται με courier και η χρέωση διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον όγκο της παραγγελίας. Προηγείται επικοινωνία, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μέσω email ή τηλεφώνου για επιβεβαίωση της χρέωσης των μεταφορικών. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή γίνεται με PAY PAL ή μεταφορά χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς.