Καλώς ήρθατε στο Toneradiko.gr !

Στο e-shop μας σας παρέχουμε την δυνατότητα αγοράς εγγυημένων συμβατών και πλήρως ανακατασκευασμένων Toner. Με τις κατηγορίες συμβατά κ πλήρως ανακατασκευασμένων toner μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα έως και 70%, χωρίς έκπτωση στην αξιοπιστία και την απόδοση.

Τα συμβατά toner είναι εργοστασιακά κατασκευασμένα, έχουν κατοχυρωμένες πατέντες και 100% εγγυημένη απόδοση. Επίσης έχουν πιστοποιητικά ποιότητας (ISO 9001, ISO 14001, STMC, ROHS, REACH) και λειτουργούν ως καινούργια,  χωρίς να απαιτούν καμία ενέργεια απο το τελικό χρήστη.

Τα ελληνικά ανακατασκευασμένα toner παράγονται σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Το ανακατασκευασμένο cartridge είναι υψηλής ποιότητας και περνάει από τέστ εκτύπωσης σε αντίστοιχο εκτυπωτή πριν φτάσει στον τελικό πελάτη. Οι πατέντες των κατασκευαστών δεν παραβιάζονται. Αρχικά γίνεται εξωτερικός έλεγχος των πλαστικών τμημάτων του cartridge, έτσι ώστε να διαπιστωθούν τυχόν σπασίματα ή μικρές ρωγμές. Στη συνέχεια γίνεται ολοκληρωτική αποσυναρμολόγηση του toner και καθαρισμός όλων των υπολοίπων τμημάτων. Πραγματοποιείται αλλαγή των DRUM και WIPERBLADE σε όλα τα toner και όπου είναι απαραίτητο chip, doctorblade, developerRoller, pcr.

Περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας, καθώς συνεχώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Σας καλωσορίζουμε στο κατάστημά μας και σας ευχόμαστε καλές αγορές.

Σημείωση: Όλες οι επωνυμίες, εμπορικά σήματα και λογότυπα που θα βρείτε στο e-shop μας, όπως Epson, HP, Konica Minolta, Lexmark, Oki, Brother, Samsung, Sharp, & Xerox αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Εμείς απλά αναφέρουμε κάποιες μάρκες εμπορευμάτων, για την καλύτερη πληροφόρηση των πελατών μας, και σε καμία περίπτωση δεν σχετιζόμαστε με αυτές τις εταιρείες.